top of page

SAMEN POSITIEVE MOMENTEN CREËREN

Woppaaaa fortune chocolade

Een idee van Annelien Jonckheere
CEO Groepspraktijk Indigo Koekelare

Als psychotherapeut helpt Annelien Jonckheere al jaren mensen in conflict. Haar doel: niet alleen haar cliënten, maar iedereen leren om (beter) met elkaar te communiceren. Vaak vertrekken we vanuit onze eigen onzekerheden, negatieve zelfbeeld en wat we denken dat anderen over ons vinden. Vanuit die donkere plek is het moeilijk om positief te zijn naar de mensen rond ons. Om het met een cliché te zeggen: je moet jezelf graag zien voor je ook een ander liefde kan geven.

Woppaaaa is Anneliens geesteskind, een manier om kleine positieve momenten te creëren. Of je nu alleen van een praline geniet, een doosje aan een ander geeft of samen proeft van de verrassende smaken én boodschappen.

 

Bovendien is Woppaaaa ook de strijdkreet van Annelien, het teken dat het tijd wordt om erin te vliegen.

Annelien Jonckheere
Aperitivo with Friends

Ons Wopaaaa team

Als ervaren psychotherapeut begeleid ik, Annelien Jonckheere, mensen door conflicten, met als missie betere communicatie voor allen. Als CEO van Woppaaaa, mijn geesteskind, creëer ik eenvoudige manieren voor kleine positieve momenten. Woppaaaa is niet alleen mijn strijdkreet, maar ook een uitnodiging om vol goede moed aan de slag te gaan.

Anneline Jonckheere

Contact

Als commercieelmanager bij Woppaaaa neem ik, Jordy Jacobs, bedrijven mee op een reis van groei en impact. Mijn passie ligt in het smeden van krachtige strategieën die niet alleen de merkbekendheid vergroten, maar ook een positieve bedrijfscultuur bevorderen. Als drijvende kracht achter ons succes koester ik het streven naar positieve momenten en innovatieve groei. Woppaaaa is niet enkel mijn zakelijke motto, maar ook de energie die enthousiasme omzet in daadkracht.

Jordy Jacobs

Contact

Als ervaren salesmanager, leid ik, Kristof Dekeyser, teams door verkoopuitdagingen, met als doel een verbeterde samenwerking en communicatie. Mijn passie ligt in het helpen van bedrijven groeien door middel van positiviteit en doelgerichte acties. Als drijvende kracht achter ons succes bij Woppaaaa, creëer ik kansen voor positieve momenten en groei. Woppaaaa is niet alleen mijn zakelijke filosofie, maar ook mijn oproep om vol zelfvertrouwen actie te ondernemen.

Kristof Dekeyser

Contact

Als administratieve duizendpoot bij Woppaaaa vervul ik, Sigrid Van Gestel, een cruciale rol in het stroomlijnen van processen en het waarborgen van financiële efficiëntie. Mijn toewijding ligt in het nauwkeurig beheren van administratie en facturatie, wat bijdraagt aan een soepele bedrijfsvoering. Als essentieel onderdeel van ons team koester ik het streven naar efficiënte processen en positieve samenwerking. Woppaaaa vormt niet alleen mijn professionele benadering; het staat ook symbool voor de energie die efficiëntie omzet in succes.

Foto sigrid

Contact

Als Woppaaaa influencer breng ik, Malvien Declerck, niet alleen positieve vibes, maar ook een boodschap van verbinding. Mijn passie ligt in het inspireren van anderen om kleine momenten van vreugde te omarmen. Als enthousiaste pleitbezorger van de Woppaaaa-levensstijl geloof ik in de kracht van eenvoudige gebaren om een positieve impact te hebben. Woppaaaa gaat voor mij verder dan een levenswijze; het is de dynamiek die influencen betekenisvol maakt en mensen verenigt.

Malvien Decklerck

Contact

bottom of page