top of page

SAMEN POSITIEVE MOMENTEN CREËREN

Woppaaaa fortune chocolade

Een idee van Annelien Jonckheere
CEO Groepspraktijk Indigo Koekelare

Als psychotherapeut helpt Annelien Jonckheere al jaren mensen in conflict. Haar doel: niet alleen haar cliënten, maar iedereen leren om (beter) met elkaar te communiceren. Vaak vertrekken we vanuit onze eigen onzekerheden, negatieve zelfbeeld en wat we denken dat anderen over ons vinden. Vanuit die donkere plek is het moeilijk om positief te zijn naar de mensen rond ons. Om het met een cliché te zeggen: je moet jezelf graag zien voor je ook een ander liefde kan geven.

Woppaaaa is Anneliens geesteskind, een manier om kleine positieve momenten te creëren. Of je nu alleen van een praline geniet, een doosje aan een ander geeft of samen proeft van de verrassende smaken én boodschappen.

 

Bovendien is Woppaaaa ook de strijdkreet van Annelien, het teken dat het tijd wordt om erin te vliegen.

Annelien Jonckheere
Aperitivo with Friends

Ons Woppaaaa team

Als CEO van Woppaaaa neem ik, Annelien Jonckheere, de leiding in het vormgeven van onze visie en het sturen van onze missie naar ongekende hoogtes. Mijn rol omvat het overzien van alle bedrijfsactiviteiten, het waarborgen van de algehele strategische richting en het inspireren van ons team om innovatie en uitmuntendheid na te streven. Met een diepgaande focus op duurzame groei en klanttevredenheid, werk ik onophoudelijk aan het versterken van onze marktpositie en het cultiveren van een werkomgeving waarin creativiteit en samenwerking floreren. Mijn toewijding aan transparantie, ethisch leiderschap en het voortdurend zoeken naar verbeteringen maakt mij tot een toegewijde navigator van Woppaaaa's toekomst. Samen met mijn team zet ik ons in om niet alleen de verwachtingen van onze klanten te overtreffen, maar ook om een positieve impact te maken op de gemeenschap en de industrie als geheel.

Anneline Jonckheere

Contact

Als Marketeer bij Woppaaaa vervul ik, Jordy Jacobs, een sleutelpositie in het leiden van onze marketingstrategieën met als doel het maximaliseren van klanttevredenheid en bedrijfsgroei. Mijn rol omvat het nauwkeurig analyseren van markttrends en klantgedrag om effectieve campagnes te ontwerpen die onze klanten aanspreken en binden. Door mijn expertise in marketing, zorg ik voor een synergetische benadering die niet alleen de zichtbaarheid van ons merk vergroot, maar ook duurzame relaties met onze klanten opbouwt. Mijn streven naar innovatie en uitmuntendheid in klantenservice maakt mij tot een drijvende kracht achter Woppaaaa's succes, waarbij ik altijd de tevredenheid van onze klanten als hoogste prioriteit stel.

Afbeelding van WhatsApp op 2024-02-20 om 13.22.46_f5b4c043.jpg

Contact

Als ervaren Chief Customer Happiness, leid ik, Kristof Dekeyser, teams door verkoopuitdagingen, met als doel een verbeterde samenwerking en communicatie. Mijn passie ligt in het helpen van bedrijven groeien door middel van positiviteit en doelgerichte acties. Als drijvende kracht achter ons succes bij Woppaaaa, creëer ik kansen voor positieve momenten en groei. Woppaaaa is niet alleen mijn zakelijke filosofie, maar ook mijn oproep om vol zelfvertrouwen actie te ondernemen.

Kristof Dekeyser

Contact

Als administratieve duizendpoot bij Woppaaaa ben ik, Lobke Vierstraete, een onmisbare schakel in het optimaliseren van onze bedrijfsprocessen en het waarborgen van financiële efficiëntie. Mijn passie ligt in het nauwgezet beheren van administratieve taken en facturatie, waardoor de dagelijkse gang van zaken soepel verloopt. Als gewaardeerd teamlid omarm ik het streven naar efficiëntie en een positieve samenwerking. Voor mij vertegenwoordigt Woppaaaa niet alleen mijn professionele toewijding; het belichaamt ook de energie die voortkomt uit doelgerichte efficiëntie, wat ons succes mogelijk maakt.

DSC_0587.JPG

Contact

Als Woppaaaa Influencer breng ik, Malvien Declerck, energie en inspiratie naar ons merk en onze community. Mijn rol is essentieel in het verbinden met ons publiek via sociale media en andere platforms, waar ik de unieke waarden en producten van Woppaaaa met passie deel. Door authentieke en boeiende content te creëren, stimuleer ik interactie en bouw ik een loyale volgersbasis op. Mijn inzet voor het merk gaat verder dan alleen promotie; ik luister actief naar de feedback en wensen van onze community om ervoor te zorgen dat Woppaaaa blijft innoveren en voldoet aan de behoeften van onze klanten. Als ambassadeur van Woppaaaa streef ik ernaar een positieve invloed uit te oefenen, niet alleen door het vergroten van merkbewustzijn, maar ook door bij te dragen aan een cultuur van inclusiviteit en verbondenheid binnen en buiten onze gemeenschap.

Malvien Decklerck

Contact

Als Customer Happiness Ambassador bij Woppaaaa speel ik, Cédric Vercruysse, een vitale rol in het verzekeren van klanttevredenheid en het stimuleren van verkopen. Mijn focus ligt op het begrijpen van de behoeften van onze klanten en het bieden van oplossingen die niet alleen aan hun verwachtingen voldoen, maar deze ook overtreffen. Door mijn inzet voor uitstekende klantenservice en mijn vaardigheid in het bouwen van sterke relaties, draag ik bij aan een positieve en productieve werkomgeving. Bij Woppaaaa is mijn missie meer dan alleen verkopen; het is het creëren van blijvende klantgeluk, wat de drijvende kracht is achter ons collectief succes.

Cedric foto handtekening.png

Contact

Ben jij bruisend van energie en inspiratie, klaar om ons merk en onze community op unieke wijze te verbinden? Woppaaaa zoekt een Content Creator zoals jij: gepassioneerd, creatief en met een hart voor sociale media. Jouw missie wordt het delen van onze unieke waarden en innovatieve producten via boeiende content, om zo interactie te stimuleren en een loyale volgersbasis op te bouwen.

Wij zoeken iemand die meer doet dan alleen promoten; iemand die actief luistert naar onze community, feedback omarmt en meehelpt onze diensten en producten te innoveren. Als ons nieuwste teamlid zal jouw invloed verder reiken dan het vergroten van ons merkbewustzijn; je wordt een sleutelfiguur in het bevorderen van een cultuur van inclusiviteit en verbondenheid, zowel binnen als buiten onze gemeenschap.

Heb jij de drive om Woppaaaa’s ambassadeur te zijn en een positieve impact te maken? Sluit je dan nu bij ons aan!

Image by Towfiqu barbhuiya

Contact

Woppaaaa zoekt een enthousiaste Client Happiness Ambassador voor West- en Oost-Vlaanderen! Heb jij een passie voor sales en het vermogen om klanten blijvend te verbinden en tevreden te stellen? Als onze ambassadeur ben je het gezicht van Woppaaaa, verantwoordelijk voor het uitbouwen van sterke relaties met onze klanten en het actief luisteren naar hun behoeften om onze service continu te verbeteren. Jouw doel? Het waarborgen van klanttevredenheid en het stimuleren van groei in jouw regio.

Ben je klaar om een positieve impact te maken en onze community van tevreden klanten uit te breiden? Sluit je dan nu bij ons aan!

Image by Towfiqu barbhuiya

Contact

Woppaaaa is op zoek naar een dynamische Client Happiness Ambassador voor de regio's Antwerpen en Limburg! Ben jij gedreven, heb je een hart voor sales en het talent om klanten langdurig aan ons merk te binden? Als het gezicht van Woppaaaa in jouw regio, focus je op het opbouwen van duurzame klantrelaties en zorg je ervoor dat hun ervaringen met ons merk positief blijven. Jouw inzet is cruciaal voor het verzamelen van waardevolle feedback en het stimuleren van onze groei.

Wil jij bijdragen aan het verspreiden van klanttevredenheid en de uitbreiding van onze klantengemeenschap in Antwerpen en Limburg? Kom ons team versterken!

Image by Towfiqu barbhuiya

Contact

bottom of page